Toiletwagens

GAMO FTT460 toiletwagen

Toiletwagens

Een toiletwagen is onmisbaar op evenementen en andere bijeenkomsten met veel mensen. Mobiel sanitair dat hygiënisch en eenvoudig inzetbaar is. De door ons verkochte toiletwagens voorzien in de behoefte om groepen van 20 tot honderden mensen te voorzien van een sanitaire oplossing die snel kan worden gerealiseerd. Ze zijn altijd uitgerust met zeer eenvoudig bedienbare steunpoten, zeer stabiele altijd horizontale toegangstrapjes en natuurlijk moderne hangtoiletten en keramieken wastafels. Een kenmerk van de RKBGAMO toiletwagens zijn de houtvrije binnenwanden met een fraai houtmotief en de kleuraccenten.

Bekijk alle toiletwagens

Toiletwagens voor evenementen en feesten:

GAMO FTT460 toiletwagen

Het toiletwagen model FTT320, de FTT460 en FTT610 zijn bij uitstek geschikt voor inzet op allerlei locaties waar meer toilet capaciteit benodigd is. Deze toiletwagens zijn altijd voorzien van een gescheiden man en vrouw gedeelte. Beide gedeeltes hebben eigen toegangsdeuren en zijn oplopend in grootte tot een maximum van 5 dames- en 1 herentoilet incl. tot 4 urinoirs. Elk type is voorzien van onze unieke volkunststof vloer, die nooit kan rotten! Verkrijgbaar in meerdere interieur kleuren en met vele opties, zodat er voor elk verhuurbedrijf een ideale toiletwagen kan worden samengesteld.

Bekijk de GAMO FTT460

Toiletwagen voor gehandicapten

GAMO FTT390 Handicap

Met de FTT390H hebben we een toiletwagen te koop die ideaal inzetbaar is voor (kleine) evenementen waarbij een sanitaire oplossing voor mindervaliden verplicht of gewenst is. Deze FTT390 H gehandicapten toilet aanhangwagen is voorzien van een zeer ruim gehandicaptentoilet met veiligheidsbeugels en een zowel akoestisch als optisch alarm. De toegang tot de toiletwagen is zeer comfortabel met een licht bedienbare dubbel uitklapbare aluminium oprijklep. De FTT390H beschikt tevens over twee ‘normale’ toiletten, waarvan 1 (optioneel beide) met urinoir.

Bekijk de GAMO FTT390

Douchewagen

RKBGAMO FTD 460 douchecel

Met de FTD460 koopt u een mobiele douche unit met maar liefst zes douches in het totaal. De douche unit is onderverdeeld in een dames en heren compartiment. De inzetmogelijkheden van deze douche aanhangwagen zijn o.a. bij veiligheidsoefeningen, rampenbestrijding of bijv. grote sportevenementen. Ook hier koopt u een hoogstaand afgewerkt product, met o.a. de onrotbare volkunststof vloer.

 

Bekijk de GAMO FTD460

Mobiele badkamers

GAMO badkamer aanhangwagen hangend toilet

De FTD 460 BZ is een aanhangwagen met twee zeer luxe badkamers. Deze uitvoering wordt ingezet op bijv. evenementen als schmink/kleedruimte/douche voor de artiesten, bij film en video opnames op locaties en door hulpdiensten bij grote calamiteiten. Elke badkamer is ruim 5.3m² groot. De badkamers zijn afsluitbaar en bezitten over een ruime douchecabine, een toilet, zitbank, kledinghaken, een opbergkastje en natuurlijk een spiegel en wasbak.

 

Bekijk de GAMO FTD460 BZ

 

GAMO Toiletwagens

Verhuurbedrijven kunnen rekenen op GAMO toiletwagens. Door de unieke kunststof GAMO vloer zijn ze jarenlang inzetbaar. GAMO bouwt toiletwagens in een groot aantal modellen. Nagenoeg altijd enkelas en daarmee eenvoudig, door één persoon, te manoeuvreren, zonder schade aan de ondergrond. Met de luxe uitstraling koopt u een toiletwagen die u ook tegen een hoger tarief kunt verhuren, zelfs als VIP oplossing!

Toiletwagen kopen of leasen

Bij het kopen van een toiletwagen adviseren we u graag. Welke grote is voor uw verhuurbedrijf ideaal? Welke interieur opstelling en kleur heeft u voorkeur? Hoeveel toiletten en urinoirs moet de toiletwagen hebben? 

Met een RKBGAMO toiletwagen kiest u in ieder geval voor de hoogste kwaliteit, made in Germany. De volkunststof vloer, onze zijwanden die doorlopen onder het chassis (minder vuile flanken door opspattend vuil) en een regengoot hebben, de unieke snel inklapbare veiligheidstrapjes en de nagenoeg houtvrije binnenzijde maken deze toiletwagens gewild onder huurders en snel rendabel voor elk verhuurbedrijf. Naast kopen van de toiletwagen behoort ook het leasen van mobiele toiletten tot de mogelijkheden.

 

Vragen of advies nodig? Neem contact met ons op