Foodtrailers

GAMO Retroliner Omeletshop

Foodtrailers

De foodtrailer is het meest klassieke concept voor verkoop van etenswaren en dranken. Het grote verschil met een foodtruck is dat de foodtrailer een aanhangwagen is en dus niet zelfrijdend. GAMO heeft ruim 45 jaar ervaring in foodtrailers en heeft inmiddels een maatstaf ontwikkeld voor de optimale aanhangwagen voor mobiele verkoop. GAMO maakt onderscheid tussen drie varianten foodtrailers: de Back Trailer, Fresh Trailer en Retroliner.

 

Bekijk alle foodtrailers

GAMO Retroliner

Gedion - retroliner - foodtrailer

Retro foodtrailers zorgen voor een tijdloze uitstraling, meer exposure en meer omzet! De Retroliner is leverbaar in 4 lengtes: RL290, RL340, RL400 en RL460. De foodtrailers worden standaard geleverd met hygiënehoek met warm en koud water. Deze foodtrailer is leverbaar in ruim 30 concepten, van snackwagen tot ijsverkoop, van een mobiele pizzeria tot een gegrilde kip uitvoering. 

Bekijk de GAMO Retroliners

 

 

 

 

GAMO Back Trailer

Gedion - back trailer - foodtrailer

De GAMO Back Trailer staat vooral bekend om zijn toepasbaarheid als aanhangwagen voor bakkers. Kenmerkend aan deze foodtrailer is de brede kofferopbouw. Dit zorgt voor veel aflegruimte en de mogelijkheid om broodplanken tegen de achterwand te plaatsen. De Back Trailer is uitermate geschikt voor marktverkoop, verkoop in recreatiegebieden, als extra filiaal of bij een winkelverbouwing. Daarnaast is de foodtrailer uitgebreid te personaliseren.

Bekijk de Back Trailer

 

 

 

 

GAMO Fresh Trailer

Gedion - fresh trailer - foodtrailer

De Fresh Trailer heeft nagenoeg dezelfde eigenschappen als de Back Trailer. Hetgeen de Fresh Trailer onderscheidt van de Back Trailer zijn de koelvitrines. Dit maakt de Fresh Trailer een geschikte foodtrailer voor de verkoop van vlees, vis, olijven, kaas en andere versproducten. Daarnaast is er extra koelruimte onder de vitrine. De Fresh Trailer wordt vaak gebruikt voor marktverkoop en op vaste standplaatsen.

Bekijk de Fresh Trailer

 

 

 

Foodtrailers kopen of leasen kopen

Een foodtrailer kopen of toch liever deze leasen? Bij de aankoop van een foodtrailer gaat u niet over één nacht ijs. Wij ook niet, we adviseren u graag, waarbij belangrijke zaken worden besproken zoals:

  • Waar gaat u verkopen? Heeft u een vaste standplaats of toch mobiele verkoop of marktverkoop? Staat u op evenementen, privé of bedrijfsfeesten? Belangrijk om te weten, want mag u op een bedrijfsfeest binnen wel met gas werken? Of kan de apparatuur wel draaien op 1x 230V of is krachtstroom noodzakelijk? Kan de gasinstallatie voldoende gas leveren, zonder dat de leidingen bevriezen?
  • Welke apparatuur is noodzakelijk en welke is gewenst? De meeste foodtrailer eigenaren willen zoveel mogelijk apparatuur in hun wagen, want men kan meer producten serveren. Maar is er voldoende energie (stroom en gas) om dit aan te sluiten? We begeleiden u hierin, we maken een duidelijk voorstel met veelal een combinatie van gas en elektra.
  • Welke eigen middelen kunt en wilt u investeren? Is lease interessant voor u? Kunt u met uw aangekochte foodtrailer voldoende omzet genereren om uw maandelijkse leasetermijn te betalen?

Welke grootte is noodzakelijk? Onze foodtrailers hebben altijd een binnenhoogte van 230cm. Zodat u niet constant met uw hoofd in het warmste deel van uw verkoopwagen staat of nog erger, gebogen onder de verkoopklep door moet turen. De binnenbreedte? Maar liefst 240cm, veel breder dan vele voordelige concurrenten. Zodat er voldoende ruimte is voor apparatuur aan 2 zijden van een breed middenpad. De foodtrailers kunt u in vijf lengtematen kopen.

 

 

Vragen of advies nodig? Neem contact met ons op