Foodtrucks

GAMO Fresh-Master 380 verkoopwagen met koeltoonbank

GAMO Foodtrucks

Foodtrucks, foodtrailers en verkoopwagens

Met een food-truck of food-trailer kunt u vanuit uw eigen verkoopwagen op markten, vaste staanplaatsen, festivals, kermissen of bijv. recreatiegebieden producten bereiden en verkopen. Met een foodtruck of foodtrailer van RKBGAMO koopt u een hoogwaardig afgewerkte verkoopwagen, voorzien van de door u gewenste horeca apparatuur. Bij de aankoop van foodtrucks (ook wel marktwagen genoemd) begeleiden wij u tot de juiste keuze, bijv. in de vorm van een verkoopaanhangwagen (foodtrailer) of op basis van een bestelwagen, een zelfrijdende food-truck.

Bekijk alle foodtrucks

Soorten verkoopwagens

RKBGAMO bouwt food-trailers en food-trucks in vele varianten. Zodat er altijd een 100% passende verkoopunit gerealiseerd wordt, die aansluit bij uw verkoop. Denk dan aan foodtrailers voor friet of snackverkoop, een pizzawagen, een ijsverkoop aanhangwagen, foodtrucks voor broodjes, (fris-)drank verkoop, een poffertjeskraam en een rijdende kippengrill.

Foodtruck/verkoopwagen met koelvitrine:

GAMO FRESH-MASTER 380

Een foodtruck of foodtrailer met koelvitrine levert RKBGAMO in vele uitvoeringen. Deze verkoopwagens voor bijv. slagerijen, fijnkost en zuidvruchten of visverkoop hebben we in 3 varianten. Op basis van de Retroliner verkoopaanhangwagen, met zijn onuitwisbare retro vormgeving en bovengemiddeld grote binnenruimte. Of als Fresh-Trailer, een geheel rechthoekig gebouwde verkooptrailer, met een nog grotere koelvitrine met desgewenst extra koelladen onder deze vitrine. Diezelfde koelvitrines zijn er ook in onze Fresh-Master, zelfrijdende verkoopwagens op basis van een bestelwagen. Van de Fresh-Master bestaat zelfs een hybride variant, de Fresh-Master 380 Hybrid, voorzien van zonnepanelen.

Bekijk de Fresh-Master 380

Verkoopwagen voor bakkers, ontbijt en lunchservice:

GAMO Back-Master 320 bakkers verkoopwagen

Voor de mobiele verkoop van brood en banket of de verkoop van belegde broodjes leveren we wederom een groot aantal verkoopwagens: de Retroliner RL340, RL400 of RL 460 als Back uitvoering met zijn jaren 60 look. Of de Back-Master serie, verkrijgbaar op basis van een gesloten bestelwagen (in 2 lengtematen) of een bestelwagen chassis met onze geïsoleerde verkoop opbouw. Met naar keuze een ongekoelde, deels gekoelde of gehele koelvitrine. En zelfs met de mogelijkheid om bijv. een bain-marie of grillplaat in te bouwen, zodat belegde broodjes of worsten verkocht kunnen worden.

Bekijk de Back-Master serie

Foodtruck:

GAMO Retro Master 400 Foodtruck

Het kopen van foodtrucks heeft een enorme vlucht gemaakt. RKBGAMO bouwt naast de bakkers- en slagers voertuigen nog twee verschillende foodtruck opbouwen. De foodtruck is er als retro-foodtruck, het model RM400, een foodtruck met de jaren 50-60 looks, maar de techniek van vandaag. Daarnaast de Street-food-master 330 (SFM330), met nog steeds een eigen look, maar compacter, echter toch ruim! De SFM330 is zelfs als TYPE-H foodtruck te koop, op basis van de Citroën Jumper. De interieurs vervaardigd GAMO zelf, met hoogwaardige horeca apparatuur en leverbaar in tal van varianten. Voor zowel hamburgerverkoop, snacks, oosterse specialiteiten, pizza’s, maaltijdservice, etc. Met zekerheid kunnen we ook uw foodtruck-project bouwen!

Bekijk de Food-Truck serie

 

Foodtrailers:

GAMO Retroliner verkoopwagen

Kiezen tussen het kopen van een Foodtrailer of een foodtruck kan lastig zijn. In de regel heeft een Foodtrailer echter een lagere aanschafprijs en dus ook lagere bedrijfskosten. Het trekkend voertuig kan worden ingezet voor andere bedrijfsdoeleinden of zelfs als prive auto. En bij een vaste standplaats, hoeft een Foodtruck dus niet zelfrijdend te zijn: voila de Foodtrailer. Bij de keuze voor een RKBGAMO Retroliner zullen we u uitgebreid begeleiden in de aankoop, zodat u uit de 4 lengte maten en de ontelbare interieur varianten, een Foodtrailer samenstelt, die ook 100% uw Foodtrailer is!

Bekijk de GAMO Retroliner Foodtrailer

 

GAMO Verkoopwagens

GAMO is producent van een breed programma aan verkoopwagens voor de mobiele verkoop. Daaronder foodtrucks en foodtrailers, zoals de unieke Retroliner. Maar ook in verkoopwagens met een koeltoonbank, voor verkoop van versproducten, vlees en vis, is er een ruime keuze. Daarnaast behoren uitvoeringen voor broodverkoop tot het programma.

Foodtruck, foodtrailer of verkoopwagen kopen of leasen

Een foodtruck kopen of toch liever deze foodtruck leasen? Bij de aankoop van een foodtruck of foodtrailer gaat u niet over één nacht ijs. Wij ook niet, we adviseren u graag, waarbij belangrijke zaken worden besproken zoals:

  • Waar gaat u verkopen? Heeft u een vaste standplaats of toch mobiele verkoop of marktverkoop? Staat u op evenementen, privé of bedrijfsfeesten? Belangrijk om te weten, want mag u op een bedrijfsfeest binnen wel met gas werken? Of kan de apparatuur wel draaien op 1x 230V of is krachtstroom noodzakelijk? Kan de gasinstallatie voldoende gas leveren, zonder dat de leidingen bevriezen?
  • Welke apparatuur is noodzakelijk en welke is gewenst? De meeste foodtruck eigenaren willen zoveel mogelijk apparatuur in hun wagen, want men kan meer producten serveren. Maar is er voldoende energie (stroom en gas) om dit aan te sluiten? We begeleiden u hierin, we maken een duidelijk voorstel met veelal een combinatie van gas en elektra.
  • Welke eigen middelen kunt en wilt u investeren? Is lease interessant voor u? Kunt u met uw aangekochte foodtruck voldoende omzet genereren om uw maandelijkse leasetermijn te betalen?
  • Welke grootte is noodzakelijk? Onze foodtrucks en foodtrailers hebben altijd een binnenhoogte én breedte van 230cm, veel hoger dan vele voordelige concurrenten. Zodat u niet constant met uw hoofd in het warmste deel van uw foodtruck staat of nog erger, gebogen onder de verkoopklep moet turen. De foodtrucks kunt u in twee lengtematen kopen, de foodtrailers zijn zelfs in vier lengtes te koop.

 

Vragen of advies nodig? Neem contact met ons op