Foodtrucks

GAMO Fresh-Master 380 verkoopwagen/foodtruck met koeltoonbank

Foodtrucks

Verkoopwagens zijn er in meerdere varianten. Eén variant daarvan is de foodtruck. Kenmerkend aan de foodtruck is dat het een zelfrijdende wagen is. Foodtrucks kunnen gebruikt worden in veel verschillende branches. Enkele voorbeelden zijn:

  • Brood en banket
  • Evenementen
  • Koffieverkoop
  • Ontbijt en lunchservice
  • Snacks en fastfood
  • Vlees, vis en versproducten

 

Bekijk alle foodtrucks

GAMO Street Food Master Series

GAMO Street Food Master RM400 Retro Foodtruck
GAMO Street Food Master foodtruck

Kenmerkend aan deze lijn foodtrucks is dat ze bedrijfs- en milieuvriendelijk zijn. Dit komt door de moderne schone motoren waarmee ze uitgerust zijn. Vandaag de dag heel belangrijk gezien er steeds meer rekening gehouden dient te worden met duurzaamheid, maar ook het rijden in binnensteden toegestaan is. De foodtrucks uit de Street Food Master Series staan bekend om hun vele ergonomische inrichtingsmogelijkheden met bijbehorende ruime apparaatkeuze. De Street Food Master Series zijn geweldige zelfrijdende keukens. De foodtrucks bieden veel comfort en veiligheid.

Bekijk de Street Food Master Series

 

GAMO Back Master Series

GAMO back-master foodtruck met ongekoelde vitrine
GAMO back-master foodtruck met ongekoelde vitrine

De GAMO Back Master Series zijn ontwikkeld voor de verkoop van brood en banket producten. De foodtrucks uit de Back Master Series zijn ook verkrijgbaar met koelvitrine. Deze foodtrucks staan bekend om hun ruimte en uitgebreide personalisatie mogelijkheden. De Back Masters zijn ideaal voor standplaatsen in kleine randgemeenten. Binnen de Back Master Series hebben we compacte en uitgebreide varianten.

Bekijk de Back Master Series

 

GAMO Fresh Master Series

GAMO Fresh-Master 380 verkoopwagen/foodtruck koeltoonbank gesloten
GAMO fresh-master 380 foodtruck met gesloten koeltoonbank

De Fresh Master Series onderscheid zich van de overige series dankzij zijn extra koelruimte onder de vitrines. De Fresh Master Foodtrucks zijn ontwikkeld voor de verkoop van versproducten. Zo worden ze vaak ingezet voor mobiele slagerijen, viswinkels, maaltijdverkoop en kaas. De Fresh Master foodtrucks zijn inzetbaar voor marktverkoop en worden vaak gebruikt op vaste standplaatsen. Net als de Back Master Series zijn ze zeer uitgebreid te personaliseren. Verder staan de foodtrucks bekend om veel binnenbreedte en een lage instap door de slimme bouwwijze.

Bekijk de Fresh Master Series

 

Foodtruck kopen of leasen kopen

Een foodtruck kopen of toch liever deze leasen? Bij de aankoop van een foodtruck gaat u niet over één nacht ijs. Wij ook niet, we adviseren u graag, waarbij belangrijke zaken worden besproken zoals:

  • Waar gaat u verkopen? Heeft u een vaste standplaats of toch mobiele verkoop of marktverkoop? Staat u op evenementen, privé of bedrijfsfeesten? Belangrijk om te weten, want mag u op een bedrijfsfeest binnen wel met gas werken? Of kan de apparatuur wel draaien op 1x 230V of is krachtstroom noodzakelijk? Kan de gasinstallatie voldoende gas leveren, zonder dat de leidingen bevriezen?
  • Welke apparatuur is noodzakelijk en welke is gewenst? De meeste foodtruck eigenaren willen zoveel mogelijk apparatuur in hun wagen, want men kan meer producten serveren. Maar is er voldoende energie (stroom en gas) om dit aan te sluiten? We begeleiden u hierin, we maken een duidelijk voorstel met veelal een combinatie van gas en elektra.
  • Welke eigen middelen kunt en wilt u investeren? Is lease interessant voor u? Kunt u met uw aangekochte foodtruck voldoende omzet genereren om uw maandelijkse leasetermijn te betalen?

Welke grootte is noodzakelijk? Onze foodtrucks hebben een binnenhoogte tot 230cm, veel hoger dan vele voordelige concurrenten. Zodat u niet constant met uw hoofd in het warmste deel van uw verkoopwagen staat of nog erger, gebogen onder de verkoopklep door moet turen. De binnenbreedte? Ondanks de goed geïsoleerde opbouw nog steeds 232cm. De foodtrucks kunt u in meerdere lengtematen kopen.

 

 

 

Vragen of advies nodig? Neem contact met ons op