Over Gedion BV
Gedion_kwaliteit

Een keuze voor kwaliteit.

GEDION BV is opgericht in 2015. We specialiseren ons vanaf dag 1 in verkoopaanhangwagens, food-trailers en food-trucks, toiletwagens en tapaanhangwagens. En kiezen onherroepelijk en uitsluitend voor kwaliteitsproducten.
Sinds 2020 zijn we ook trots en exclusief importeur van ALGEMA FIT-ZEL autotransporters.

We beschikken over bijna 40 jaar ervaring in de automotive, waarvan 30 jaar in aanhangwagens.
Wat we verkopen zijn producten met een duidelijke toegevoegde waarde.

Want als professional wilt u toch met professioneel materiaal werken?

Direct ons gehele leveringsprogramma bekijken? Klik hier.

De keuze voor producten met een toegevoegde waarde

GEDION BV kiest bewust voor producten die iets extra’s bieden. Denk aan een bijzondere vormgeving, hoogwaardiger materiaalgebruik, extra functies die het werken vereenvoudigen of doordachte oplossingen die stoelen op 120 jaar ervaring.
We zetten zelf graag die extra stap voor u, onze producten hebben allemaal al een voorsprong op het gebruikelijke.
Wij importeren exclusief:

  • ALGEMA FIT-ZEL, unieke aluminium aanhangwagens en bedrijfsauto’s voor voertuigtransport. Waaronder de Euro-Trans met gepatenteerde onafhankelijke wielophanging!
  • RKBGAMO.fabrikant van de onvergelijkbare Retroliner Food-Trailer, Toiletwagens met een unieke kunststof vloer, Food-Trucks in 3 verschillende opbouwvarianten en met talloze inrichtingen en verkoopwagens/verkoopaanhangwagens voor bakkers en slagers incl. in huis ontworpen koelvitrines.
  • Fahnenbruck, carroseriebouwer in hart en nieren sinds 1901(!). Bouwt zeer hoogwaardige koelwagens, tapaanhangwagens en alle andere oplossingen voor mobiele verkoop van drank.

 

Retroliner RL290 Food-Trailer

Onze werkwijze

GEDION BV kiest ervoor deze producten te verkopen op basis van vertrouwen en kwaliteit. Als ondernemer weten we dat uw investeringen alleen kunnen renderen indien u kunt terugvallen op een probleemloze inzet, moderne techniek, een eenvoudige bediening en een back-up indien noodzakelijk. Daarom zijn we goed bereikbaar, onderhouden we nauwe contacten met onze leveranciers en importeren we uitsluitend producten die we op basis van onze ervaring zelf ook zouden kopen.

Indien u bij ons komt voor de aankoop van een Food-Trailer, Food-Truck, toiletwagen, tapaanhangwagen of autotransporter, dan dient u goed geïnformeerd te worden. Daarop selecteren we ook onze TwinTrailer dealers, alle vakbekwame aanhangwagen verkopers die service, een ruim assortiment en een goed advies in huis hebben.

Geen gewoon aanhangwagenbedrijf:

‘We leveren een product dat aansluit op uw wensen, eisen en gebruik’

 

Onze merken: