Tapwagens

Fahnenbruck Kombi-Cooler

Tapwagens

Bij verkoopwagens denkt men al snel aan voedselwaren, maar de zogenaamde tapwagens worden vergeten. Tapwagens zijn verkoopwagens specifiek gericht op de verkoop van drank. De tapwagens zijn ook geschikt voor drank promotie. De tapwagens zijn er in uitvoeringen gericht op de verkoop van bier, maar ook voor wijn of frisdrank. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen, designs en kunnen dienen als koelwagens, verkoopwagens of promotievoertuigen. De tapwagens zijn van het merk Fahnenbruck, één van de oudste carrosserie bedrijven in de branche. 

 

Bekijk alle tapwagens

Fahnenbruck Tapwagens

Gedion - tapwagen

De tapwagens van Fahnenbruck zijn geschikt voor evenementen en verkrijgbaar in vele uitvoeringen. Van semi-compact tot een XXL versie. De tapwagens zijn verkrijgbaar in een rechte vorm of 8-hoekig met uitklapbare delen. Daarnaast varieert de tapwagen van 8 tot 19 meter overdekte barlengte en met- of zonder koelruimte. De tapwagens van Fahnenbruck zijn volledig leverbaar in eigen huisstijl gespoten en belettert. 

Bekijk de standaard tapwagen van Fahnenbruck

 

 

 

Fahnenbruck Party Mini Cooler

Gedion - mini cooler

De Fahnenbruck Party Mini Cooler is een ideale tapwagen voor verhuur en evenementen. De Party Mini Cooler is een ideale compacte tap- en koelwagen. Hij beschikt over een verkoopklep aan de rechterzijde met een tapbalie. Daarnaast is de tapwagen van koelruimte voorzien. De tapwagen is optioneel leverbaar met biertafels- en banken en hierbij behorende opbergruimte. 

Bekijk de Fahnenbruck Party Mini Coolers

 

 

Fahnenbruck Kombi Cooler

Gedion - kombi cooler

De Fahnenbruck Kombi Cooler bevat alle functionaliteiten voor de promotie van jouw (fris)drank. De tapwagen is uit te voeren met verkoopbalies, taps, multi media en andere middelen ter promotie van jouw product. De Kombi Cooler bevat koelruimtes en is leverbaar met biertafels- en banken inclusief opbergruimte. Daarnaast is de Kombi Cooler ook leverbaar met verkoopklep. 

Bekijk de Fahnenbruck Kombi Cooler

 

 

Fahnenbruck Vinobar

Gedion - vinobar

De Fahnenbruck Vinobar & Bachus is een koel- en wijnpromotie aanhangwagen in 1. De Vinobar is een compacte presentatie én koel tapwagen. De naam zegt het al maar de Vinobar is uitermate geschikt voor wijnpromotie, wijnproeverijen en wijnverkoop. De tapwagen is leverbaar met 1, 2 of 3 verkoopkleppen en is van een koelruimte voorzien. Ook is de Vinobar voorzien van opbergruimte voor statafels, parasols, beackvlaggen, voorraad etc.

Bekijk de Fahnenbruck Vinobar  

 

 

 

 

Tapwagen kopen of leasen

Een tapwagen kopen of toch liever deze leasen? Bij de aankoop van een tapwagen gaat u niet over één nacht ijs. Wij ook niet, we adviseren u graag, waarbij belangrijke zaken worden besproken zoals:

  • Waar gaat u verkopen? Heeft u een vaste standplaats of toch mobiele verkoop of marktverkoop? Staat u op evenementen, privé of bedrijfsfeesten? Belangrijk om te weten, want mag u op een bedrijfsfeest binnen wel met gas werken? Of kan de apparatuur wel draaien op 1x 230V of is krachtstroom noodzakelijk? Kan de gasinstallatie voldoende gas leveren, zonder dat de leidingen bevriezen?
  • Welke apparatuur is noodzakelijk en welke is gewenst? De meeste tapwagen eigenaren willen zoveel mogelijk apparatuur in hun wagen, want men kan meer producten serveren. Maar is er voldoende energie (stroom en gas) om dit aan te sluiten? We begeleiden u hierin, we maken een duidelijk voorstel met veelal een combinatie van gas en elektra.
  • Welke eigen middelen kunt en wilt u investeren? Is lease interessant voor u? Kunt u met uw aangekochte tapwagens voldoende omzet genereren om uw maandelijkse leasetermijn te betalen?

Welke grootte is noodzakelijk? Onze tapwagens zijn er in vele lengte én breedte afmetingen, onder andere met maatwerk onderscheiden we ons van vele voordelige concurrenten. De verschillende opbouw- en uitklapvarianten sluiten aan bij de grote van elk evenement. Zodat u niet constant met compromissen werkt, maar het uiterlijk, de inrichting, de gekozen (tap-) apparatuur én het formaat 100% aan uw wensen voldoen.

 

 

Vragen of advies nodig? Neem contact met ons op