Autotransporters

Fit-zel Euro-Trans

Autotransporters

Met een autotransporter kunt u 1 of meerdere auto’s, bestelwagens of zelfs campers vervoeren. Autotransporters zijn er als aanhangwagens of op basis van bestelwagens in chassis-cabine uitvoeringen. ALGEMA FIT-ZEL levert autotransporters als aanhangwagen tot 3.500 kg totaalgewicht, met maximaal 2.850 kg netto laadvermogen, met een maximale lengte tot 830 cm lang en 230 cm breed. Autotransporters op basis van bestelwagens, ook wel autoambulance of oprijwagen genoemd, zijn er in B- of C-rijbewijs versie. In B-rijbewijs versie heeft de autotransporter tot 1.400 kg werkelijk laadvermogen. In C-rijbewijs versie is het werkelijk laadvermogen maximaal 3.600 kg. Naast bestelwagens met een vaste opbouw voor autotransport, leveren we onze unieke kantelbare of knikbare autotransporters, de Speeder 2 en Blitzlader 2.

Bekijk de autotransporters van ALGEMA FIT-ZEL

Soorten autotransporters

De aanhangwagen als autotransporter

Dit is de voordelige oplossing, te trekken met een grotere auto of bestelwagen. Leverbaar in tandem of 3-assige (Tridem) versie. ALGEMA FIT-ZEL autotransporters zijn vrijwel altijd kantelbaar en nagenoeg altijd met onze unieke X-line gepatenteerde onafhankelijke wielophanging. En natuurlijk grotendeels uit lichtgewicht aluminium. Te verkrijgen met diverse (elektrische) lieren om ook gestrande auto’s te laden, rijplaat verlengers voor lage sportwagens, huiven of vaste opbouwen voor overdekt autotransport en tal van andere accessoires.

Bekijk de aanhangwagen

 

 

De aanhangwagen voor twee auto’s

Fit-zel Duo

Ook in ons leveringsprogramma, de DUO. Dit is een aluminium aanhangwagen voor het vervoer van twee auto’s, een grote bestelwagen of bijv. camper. Beschikbaar als 2 of 3-asser, tot 830cm lang en 230cm breed en met een maximaal draagvermogen van 2.650kg. De DUO is een volledig aluminium constructie.

Bekijk de FIT-ZEL DUO

 

 

De autotransporter op bestelwagen basis met een vaste opbouw

Algema Fitzel autotransporter vaste opbouw Ford Transit

Leverbaar in een B- of C-rijbewijs versie, met een laadvermogen tot 3.600kg (C-rijbewijs). Zo heeft u altijd voldoende laadvermogen waardoor overbeladen (en soms onverzekerd!) rijden tot het verleden behoort. Met het kopen van een autotransporter met een vaste opbouw en luchtvering, maakt u een kostenbewuste keuze om veilig en comfortabel autotransport uit te voeren. Daarnaast is de autotransporter met vaste opbouw ideaal in combinatie met een aanhangwagen en doorlaadmogelijkheid. De vaste opbouw oprijwagen is in meerdere gewichtsklasse verkrijgbaar.

Bekijk vaste opbouw

 

 

De autotransporter met een kantelbaar chassis, de Speeder 2

Fit-zel Speeder 2Op basis van de VW Transporter T6.1 of Ford Transit bouwen we de unieke Speeder 2 kantelbare autotransporters. Voorzien van ons eigen chassis, lichtgewicht en voorzien van 2 achterassen met elk tot 1.600kg draagvermogen. Deze kantelbare autotransporter is geheel elektrisch/hydraulisch bediend en combineert het comfort van een personenauto met de prestaties van een lichte vrachtauto. Ook de geringe breedte is een groot voordeel t.o.v. kleine vrachtwagens.

Bekijk de Speeder 2

 

 

De autotransporter met een knikbaar chassis, de Blitzlader 2

Blitzlader_2Een uniek concept, op basis van nagenoeg alle bedrijfswagen merken leverbaar. Het Blitzlader chassis zorgt voor laadvermogens tot ruim over de 3.000kg! Dat betekend dat deze autotransporter (C-rijbewijs) alle personenauto’s kan laden, maar veelal ook bedrijfswagens of zelfs campers. Met de laadlengte van 5.500cm, ook met dubbele cabine, en het volledig geautomatiseerde kantelmechanisme, waarbij ook de rijplaten automatisch in of uitschuiven, wordt het laden kinderspel. Het laden van uw autotransporter gaat sneller dan ooit tevoren en met veel minder inspanningen.

Bekijk de Blitzlader 2

 

ALGEMA FIT-ZEL autotransporters

Met de oprijwagens en aanhangwagens van ALGEMA FIT-ZEL worden tot op de dag van vandaag maatstaven gezet op het gebied van laadvermogen, bedieningsgemak, rijcomfort, functionaliteit en design.

In het belang van onze klanten wordt aan het bereiken van meerwaarden, zoals de grotere inzetmogelijkheden bij gelijkblijvende lage bedrijfskosten, veel waarde gehecht. Het hoge technische niveau van de aanhangwagens en autotransporters maakt een langjarige inzet mogelijk.

De hoge kwaliteit van deze producten sluit dan ook naadloos aan bij ons portfolio. Samen met u stellen we graag de voor u ideale autotransporter samen.

Autotransporter kopen of leasen 

Een autotransporter kopen is zo gebeurd, maar heeft u de juiste uitvoering of samenstelling wel gekozen? ALGEMA FIT-ZEL bouwt uitsluitend autotransport oplossingen en als exclusieve importeur informeren we u graag. We adviseren u over de optimale lengte voor uw transporter en welke wielophanging het meest geschikt is. We begeleiden u in de keuze tussen een aanhangwagen of bestelwagen versie en zorgen voor een bijpassende aankoopprijs. Het leasen van een autotransporter behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

 

 

Vragen of advies nodig? Neem contact met ons op