Blitzlader HD
Bedienen hydraulische systemen | Gedion

ALGEMA FIT-ZEL Blitzlader HD

  • Een laadvermogen tot 3.300kg!
  • Breder dan de normale Blitzlader: 2.290mm
  • Een laadvloer lengte tot 6.200mm
  • Oprijhoek toch slechts 10.5°
  • Met enkele of dubbele cabine
  • 3.500kg aanhangwagen gewicht
  • 10.500kg treingewicht
  • automatisch wegdraaiende trekhaak

Deze opbouw is leverbaar vanaf (excl. btw): € 35.100,- Bij aanlevering van eigen Iveco chassis cabine Leaseprijs bij 60 maanden vanaf: € 0 p.m. Bereken uw leaseprijs * Neem contact op voor uw uiteindelijke aanbieding

Blitzlader 2: de trekhaak en transport met 3 auto's







Meer ruimte, meer laadvermogen!

Met de ALGEMA Blitzlader HD is nu een versie van de knikbare autotransporter beschikbaar die met een langere en bredere laadvloer ook het vervoer van nog zwaardere en grotere voertuigen mogelijk maakt.

Het indrukwekkende laadvermogen tot 3,3 ton staat voor zwaar werk. Dankzij het vergrote laadoppervlakte worden de transportmogelijkheden aanzienlijk uitgebreid, niet alleen voor bestelwagens. Ook moderne en zware elektrische auto’s, grote hybrides zijn probleemloos te laden.

Met het trekvermogen van 3.500kg en het toegestane combinatiegewicht van 10.500kg is zelfs transport van 2 zware of 3 normale (bedrijfs-)auto’s mogelijk.

 

In 8 seconden in de laad of los positie

Tijd is geld. Met elke Blitzlader staat uw autotransporter in no time gereed om voertuigen te laden of te lossen, dus ook met deze Blitzlader Heavy Duty. In 8 seconden!

Met de standaard aanwezige afstandsbediening kantelt u niet alleen in enkele seconden de gehele laadvloer, maar bediend u ook eenvoudig de uitschuifbare rijplaten. Naar wens met of zonder tussenliggende oprijplaten. Dit alles in een tijdsbestek van slechts 8 seconden, zonder handmatig gesleep met zware rijplaten.

Via dezelfde afstandsbediening bediend u ook de elektrisch-hydraulisch uitzwenkbare trekhaak. U klapt deze in een handomdraai weg bij het kantelen, zodat de laadvloer optimaal op de grond rust. Natuurlijk is e.e.a. beveiligd, met een uitgezwenkte trekhaak is kantelen niet mogelijk.

Bedienen hydraulische systemen | Gedion
Draadloze afstandsbediening
Elektrisch-hydraulisch wegdraaibare trekhaak
Trekhaak weggedraaid
Dus lichtbalk geheel op het wegdek

Twee assen besparen geld.

De Blitzlader HD maakt gebruik van de originele Iveco achteras. Dat zorgt t.o.v. de 2-assige Blitzlader 2 voor een lager brandstofgebruik en verminderde bandenslijtage, maar maakt ook onderhoud bij Iveco probleemloos mogelijk.

En rijdt u internationaal? Dan weet u ongetwijfeld dat de tolheffing in sommige landen afhankelijk is van het aantal assen. Het maakt de Blitzlader HD nog kosten efficiënter!

Ook leverbaar met dubbele cabine!

 

Grotere onderbouwkisten, dus meer plaats voor toebehoren

Bergingsbedrijven hebben behoefte aan veel opbergruimte, dus hebben we behalve vele mogelijkheden in en op de fly-over gezorgd voor zeer ruime opbergkisten.

Aan de rechterzijde is naast de standaard aanwezige kist met de noodbediening en hydraulica nog ruimte voor een afsluitbare kist van 1540 x 520 x 340 mm (l x d x h). Aan de linkerzijde kan een identieke kist nog worden gecombineerd met een 2e kist van 1015 x 370 x 340 mm (enkele cabine).

Zo heeft u voldoende ruimte voor al uw materialen en liggen deze veilig en schoon opgeborgen.

De Flyover, voorbereid voor montage hulpmiddelen
Flyover voor hulpstukken
Alles onder handbereik
Hydraulica en de noodbediening rechts in kast
Lier op rails traploos verstelbaar